Freestyle-shoot Romee – IMA

Posted by / 11 November 2014 / Categories: Fashion, Model / 0 Comments

Op 14 april kwam Romee van het modelbureau IMA in de studio langs voor een freestyle-shoot. Wij hadden elkaar eerder op een evenement in Amsterdam ontmoet waarbij ik onder de indruk was van haar (roodharige) looks. Uiteraard heb ik hierna gevraagd voor een shoot waar zij bevestigend op antwoorden.

In de studio hebben wij die avond een viertal outfits / settings gefotografeerd waarvan ik de resultaten van een drietal hieronder heb geplaatst. Het was een gezellige en productieve avond, en dus zeker voor herhaling vatbaar.

FLICKR – Album Romee

 

Romee

Romee

Romee

Romee

Romee

Romee

Romee

Romee

Romee

Romee

Romee

Romee

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.